associació de guies intèrprets del parc natural de l’alt pirineu (agipnap)

 

L’AGIPNAP és una entitat sense ànim de lucre que reuneix les/els guies intèrprets del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Aquesta associació ha estat fundada a partir de l’aprovació d’unes bases de “Bones pràctiques“, recollides en un document avalat per totes les persones associades. Amb aquest document es vol acreditar la qualitat dels guiatges i posar-los en valor.

L’AGIPNAP col·labora activament amb el Parc Natural de l’Alt Pirineu (PNAP) compartint informació i novetats que puguin influir en el que fem. També col·labora activament en la realització d’activitats i guiatges en els esdeveniments organitzats pel PNAP.

Un punt clau de l’Associació és d’establir un vincle directe i proper dins el col·lectiu de guies del PNAP tot creant una xarxa que permet visibilitzar la nostra feina i enfortir les col·laboracions professionals.

Aquesta entitat prioritza donar a conèixer el llegat natural, social i cultural del PNAP i vetlla per la seva valorització i difusió a la societat.

Consulta’ns!

Bones Pràctiques

Amb l’objectiu d’oferir uns guiatges de qualitat hem redactat el document de Bones Pràctiques que compartim amb vosaltres.

Document de Bones Pràctiques

LOCAL SOCIAL

Casa Xorret
C/ Dr. Carles Pol i Aleu, 5
25567 Sort (Lleida)
Tel: 627 706247

Preguntes freqüents

Pregunta’ns tot el que necessites saber per gaudir del Parc Natural de l’Alt Pirineu

guiespnap@gmail.com